Airco

In de winter te koud, in de zomer te warm. Het binnenklimaat is na een paar dagen mooi weer nog moeilijk onder controle te houden. Het installeren van een airco kan dan een oplossing bieden. 

VGT Technics uit Pelt heeft jarenlange ervaring in het realiseren van een aangenaam binnenklimaat door middel van airco. Wanneer start jij met genieten? 

Optimale binnenhuistemperatuur

Een airco installeer je niet enkel voor verkoeling. Ook de filtering, vochtregeling en zelfs verwarming van lucht kan door een airco gedaan worden. We luisteren graag naar jouw wensen als het aankomt op een optimale binnenhuistemperatuur. Bovendien doen we technische suggesties om ervoor te zorgen dat het systeem in jouw woning optimaal kan functioneren. 

Airco’s met stijl

Design, klassiek, verschillende kleuren, … Airco’s kan je plaatsen in allerlei vormen. Bij ons kan je terecht voor zowel ingebouwde wand- of plafondairco’s, maar ook designairco’s tegen de muur of aan het plafond vormen een oplossing. We staan je met raad en daad bij in de keuze en de afweging voor welk type. 

Gebruikte toestellen

Wij werken voor airco’s met de toestellen van Daikin, een merk dat zijn kwaliteit en performantie reeds jaren bewijst in vele woonkamers.