Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven ondanks de wijzigende regelgeving een duurzame en goedkope manier voor het opwekken van energie. 

Bij VGT Technics uit Pelt kan je terecht voor zowel de installatie als het onderhoud van zonnepanelen. 

De energie van morgen

De laatste jaren produceren zowel grote bedrijven als mensen steeds vaker hun eigen energie door middel van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. De komende jaren zal de prijs voor energie vermoedelijk nog stijgen, waardoor de nood aan alternatieven alleen maar zal groeien. 

Met zonne-energie wek je energie op dichtbij de bron en wordt deze verdeeld over het netwerk, hetgeen uiteindelijk je energiefactuur tot een minimum zal herleiden. 

Te veel stroom opgewekt? Dan kan je opteren voor een thuisbatterij waarmee je zelfs de zonne-energie ’s nachts kan gebruiken. 

Begeleiding van A tot Z

Ben je aan het overwegen om zonnepanelen te laten plaatsen? Geef ons gerust een seintje. We staan je graag bij om je te voorzien van deskundig advies. Zo weet je uiteindelijk heel goed of zonnepanelen een verstandige keuze zijn, en hoe je je panelen en verbruik perfect op mekaar kan afstemmen om je energiefactuur te laten zakken.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we de noden en mogelijkheden en stellen we een nauwkeurige en vrijblijvende prijsofferte voor je op.